Açıklanan antrasit duvar boyas Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

İnsanın saf çevreden dehalet ihtiyacı mekanın oluşmasında en önemli müessir olurken mekanı şekillendiren ve ona medlul katan önemli unsurlar ortada renk de mahal kızılır.

Antrasit renk hane dekorasyonunda halıdan aş damı dolabına, duvar boyasından sandalye ağırlıkmlarına kadar kullanılan ahenk renkleri zarfında kendine yan edinmiş renk olarak enikonu nazarıitibar çekiyor.

Gri tonları, hane dekorasyonunda çoğunlukla bileğerlendirilen renkler beyninde ülke düzenıyor. Sizin yürekin evinizin habitat odası, mecra odası, hatta banyo kabilinden farklı alanlarında kullanabileceğiniz griye amelî renkleri sıralayacağız; fakat renk seçimi yaparken esasen renk paleti oluşturduğunuzu da belirtmeden geçmeyelim.

En çok tercih edilen duvar renkleri makalemıza hoş geldiniz. Bu yazımızda geçmiş yıllarda en çok yeğleme edilen duvar renklerini inceleyeceğiz. Ne markaların bu renklerde duvar boyası rengi bulunduğunu da sizlere aktarmaya çkırmızıışacağız.

Filli Boya’nın yenilikçi Enerjik Silikon Teknolojisi ile geliştirilmiş tam silinebilir ve yıkanabilir özellikte, iç mekanlara ferahlık katan ipeksi mat® dokudaki renkleri ile bezemeli sutaş bazlı VOC uyumlu silikonlu son kez iç cephe boyasıdır.

Sportif, etkin ve çağdaş bir gaz yuvarı elde geçirmek kucakin antrasitle beraberinde sarı ya da hardal kullanabilirsiniz. Solgunnın canlı ve erke veren tesiri, antrasitin ciddi havasını yumuşatarak oturma odasında ya da salonda modern ve samimi merkez oluşturabilir. Mekanı aydınlatmak, henüz canlı anlatmak karınin solgunnın tonlarını yansıfecir ürünler tercih edilebilir.

Aşhane mobilyalarında, kanepelerde, konsol yahut masa konseptı eşyalarda antrasit tercih edileceği dem bu renkle uyumlu vesair renk seçenekleri yardımıyla alana özel bir esinti peklabilir.

Koridorlara geçerli beyaz bir dokunuş mekanların henüz çok ferahlanmasına katkı esenlar. Işığın etkisiyle hayırlı bir ortam oluşturan beyaz zehir rengi kesif kesif koridorlarda kullanılıyor. Beyaz renk sebebiyle kullanıcıların her etap yumuşak ve davetkar oluyor.

Antrasit rengi neutren tonlarıyla da uyumlu bir şekilde birleştirilebilir. Gri ile bej veya kahverengi kabilinden neutren renkler antrasit renkle bir araya vardığında sakin ve salim bir zemin oluşturur. Bu kombinasyon aşiyan sahiplerine zamanla modası geçmeyen bir zarafet sunar.

Ülkemizde yaşanmış olan sarsıntı felaketinde yaşamını kaybeden vatandaşlarımıza Cenabıhak’fecir rahmet, yakınlarına esassağlığı, mecruhlarımıza ivedi şifalar dileriz.

Kuşkusuz birbirine fehva ve görünüş olarak oturak tabana bu zıt dü rengi bir arada almak karınin antrasit gri boya eksiksiz bir geçiş rengine ihtiyaç duyacaksınız. Bu noktada ise abartılmadan kullanılan beyaz renk imdadınıza yetişecek ve olabildiğince aydınlık bir alana malik olacaksınız. Beyaz ve turuncu size bir tomar iddialı gelirse içerisinde sarı çitndıran sıcak gri tonlarını da geçiş rengi olarak kolaylıkla tercih edebilirsiniz. 

Terlemeyi minimuma indirir. Meydana gelebilecek minimum terlemenin bu tip sayesinde hariçarı boşaltma antrasit gri dekorasyon edilmesi esenlanır.

Yumuşak Tonlar: Antrasit ile uyumlu olan diğer bir renk grubu da hafif tonlardır. Bu tonlar, odanıza antrasit duvar boyas sakinlik ve zarafet katarken, antrasit koltuklarınızın şıklığını vurgulayabilir.

Banyo içerisinde ak pak bir yapı veya dizayna destur verilmeden tek mat tonlarda antrasit gri renginde oluşturulan bir dekorasyon iç mimarlar tarafından da tercih edilen ve önerilen bir tasarımdır.

Report this wiki page